Kamp

KAMP 2024

Beste ouders en leden

We gaan op kamp! Hoe gaan we dit doen? Wij gaan dit jaar op kamp van 11-21 juli, maar alle info kan je terugvinden in ons kampboekje (link volgt later). Hier staat ook ineens alle info omtrent de inschrijvingen en wat uw dochter(s) allemaal moeten meenemen. De inschrijvingen zullen dit jaar weer offline plaatsvinden.
Graag het volgende bestand afdrukken en invullen ten laatste tegen 28 mei. In het boekje vinden jullie terug waar jullie het formulier moeten bezorgen. Inschrijving kamp 2024 (link volgt later)

Om deel te nemen aan de BBQ zouden jullie ook ten laatste tegen 28 mei deze link (link volgt later) moeten invullen. Gelieve de BBQ en het kamp apart te betalen. Dit maakt het voor ons overzichtelijker. Alle info staat in de PowerPoint.

De PowerPoint van het infomoment kan u hier (link volgt later) ook terugvinden.

Dit jaar gaan wij ook op buitenlands kamp. Wat houdt dit dan juist in? Het buitenlands kamp is voor tiptiens, aspiranten en leiding. Wij gaan dan later op de maand op kamp in het Buitenland. Dit jaar… HONGARIJE! Momenteel staat het kamp van 22 juli tot 2 augustus, maar dit is onder voorbehoud, het kan nog enkele dagen afwijken.

Omdat de oudere groepen meegaan op buitenlands kamp is er een andere regeling met het gewoon kamp. Zoals eerder vermeld is het kamp van 1-11 juli in plaats van 11-21 juli. De tiptiens zullen niet naar het gewoon kamp komen, de aspiranten komen 4 dagen naar gewoon kamp.

Verdere info over buitenlands kamp volgt nog!

Wij kijken er alvast naar uit!