Kamp

KAMP 2023

Beste ouders en leden

We gaan op kamp! Hoe gaan we dit doen? Wij gaan dit jaar op kamp van 1-11 juli, maar alle info kan je terugvinden in ons kampboekje (link volgt later). Hier staat ook ineens alle info omtrent de inschrijvingen en wat uw dochter(s) allemaal moeten meenemen. De inschrijvingen zullen dit jaar weer offline plaatsvinden.
Graag het volgende bestand afdrukken en invullen ten laatste tegen …. In het boekje vinden jullie terug waar jullie het formulier moeten bezorgen. Inschrijving kamp 2022 (link volgt later)

De PowerPoint van het infomoment kan u hier (link volgt later) ook terugvinden.

Dit jaar gaan wij ook op buitenlands kamp. Wat houdt dit dan juist in? Het buitenlands kamp is voor tiptiens, aspiranten en leiding. Wij gaan dan later op de maand op kamp in het Buitenland. Dit jaar… HONGARIJE! Momenteel staat het kamp van 22 juli tot 2 augustus, maar dit is onder voorbehoud, het kan nog enkele dagen afwijken.

Omdat de oudere groepen meegaan op buitenlands kamp is er een andere regeling met het gewoon kamp. Zoals eerder vermeld is het kamp van 1-11 juli in plaats van 11-21 juli. De tiptiens zullen niet naar het gewoon kamp komen, de aspiranten komen 4 dagen naar gewoon kamp.

Verdere info over beide kampen volgen nog!

Wij kijken er alvast naar uit!