Inschrijving

Inschrijving 

De inschrijving voor het schooljaar 2020-2021 gebeurt online en vindt u hier.

Heb je graag meer info over wat er exact met deze gegevens gebeurt? Dan kan je altijd de privacyverklaring eens nalezen!

Lidgeld 

Het lidgeld bedraagt 35 euro voor de jongste groepen (prutsen, speelclub en kwiks) en 30 euro voor de oudste groepen (tippers, tiptiens en aspiranten).

Wat zit er allemaal inbegrepen in het lidgeld?

  •  Spelmateriaal
  •  Verzekering
  •  4uurtje (enkel bij de jongste groepen!)

Het lidgeld moet je overschrijven op de volgende bankrekening die vermeld staat op het inschrijvingsformulier: (cash geld nemen we dit jaar niet meer aan!).

met als mededeling: afdeling + naam voornaam lid 

Nieuwe leden mogen 3 keer gratis proberen om te zien of Chiro echt hun ding is. Daarna betalen ze het lidgeld aan hun leidsters.

Via de ziekenfondsen kan je een groot deel van het lidgeld recupereren. Hiervoor moet je bij het jouw ziekenfonds de juiste documenten vragen die dan ingevuld kunnen worden door de leiding. Het is ook bij ons mogelijk om een Z-pas te gebruiken. Moest je toch moeite hebben met het betalen van lidgeld, aarzel dan niet en spreek gerust de leiding van jouw dochter aan. Dit is zeker bespreekbaar en dan zoeken we samen naar een passende oplossing.