leiding

Helaba mijn naam is Femke. Ik start dit jaar aan mijn 2de jaar leiding en wissel de kleur rood in voor oranje. Doorheen de week ben ik te vinden aan de UA waar ik revalidatiewetenschappen en kinesitherapie studeer. Voor de rest ben ik vaak op de Chiro, waar mijn hartje het meeste thuishoort. Samen met Loeka en Tine gaan we voor een onvergetelijk jaar zorgen.
Dikke en natte kussen Fem

 

 

 

Het zou me sterk verbazen, moesten jullie mij nog steeds niet kennen. Een 3e keer jullie leiding, het begint stilletjes aan te wennen. Ik ben Loeka en ben 21 jaar oud, mijn 5e jaar als leiding wordt zeker en vast goud. Sinds kort ben ik afgestudeerd als verpleegster en werk ik met baby’s in het ziekenhuis, super tof om te zorgen voor dat kleine gespuis. Mijn vrije tijd zal ik dit jaar op de Chiro, in de Link en in de
Pourtous spenderen. Samen met Tine en Femke gaan wij een fantastisch, gestoord maar vooral een onvergetelijk jaar creëren! Lieve aspi-st-ranten wij kijken er enorm naar uit om het jaar te beginnen, bij ons zijn jullie nu al binnen!
Enhousiaste lebbers
Loeka

 

 

Hey, ik ben Tine en ik ben 19 jaar. Voor mijn tweede jaar als leidster kies ik voor de kleur oranje! Doorheen de week kan je me vinden in Antwerpen waar ik handelsingenieur studeer. In het weekend kom ik graag terug naar Sint Teunis voor een goei feestje en geweldige chirozondagen. Samen met Loeka en Femke gaan we er een onvergetelijk jaar van maken!
XXX Tine