leiding

Hallo allemaal!
Ik ben Nele Hermans en ben 21 jaar. Ik volg dit jaar de banaba spoedgevallen en intensieve zorgen. Dit is nu mijn 4de jaar als leidster, vorige jaren was ik 1st twee jaren leidster bij de kwiks en vervolgens ben ik één jaartje leidster geweest van de tiptiens. Deze pubers kon ik echt niet missen dus ben ik dit jaar Aspiranten leidster geworden!
Mijn hobby is fitnessen en natuurlijk al de chiroactiviteiten.
Ik begin alvast mega enthousiast aan dit jaar, hopelijk jullie ook!
Mijn leukste chiromomenten:
– Mijn aspiranten jaren
– Buitenlands kamp
– Zondag samen frietjes eten
– De bunkers
– Leefweek
– Slapen in stro
– En nog zo veel meer!Lieve groetjes,
Orange blonde fit healthy gurl_xX1

Hallo allemaal!
Ik ben Elisa en ik ben 20 jaar. Ik studeer architectuur aan de UA.
Dit is nu mijn 3e jaar als leidster. Na mijn jaren bij de prutsen en de kwiks, was het nu tijd voor het echte werk! (Mopje he) Ik benieuwd naar wat dit aspirantenjaar gaat brengen, maar ik heb er alvast suuuuuperveel zin in!Mijn leukste chiromomenten:
– Wavekarten op de zeeee
– Slapen in stro
– Leefweek en deugnieterij doen
– Mijn eerste pintje (Weeral een mopje hihi)
– Snoepjes eten
– Elke zondag bij de aspiranten!!! (HOPELIJK)Groenten uit Balen
Anonymous-Orange_xX2

Hallo! Ik ben Marie. Ik ben 21 jaar en na mijn 12 jaar als Chirolid begin ik dit jaar met volle goesting aan mijn 4e jaar als leidster. Buiten op de Chiro kan je me ook nog vinden in Turnhout. Hier volg ik de banaba geestelijke gezondheidszorg. Buiten Chiro en studeren doe ik af en toe ook aan sport. Ik ga namelijk turnen en squashen. Ik hoop dit jaar veel zotte en grave dingen te doen en er samen met Elisa en Nele een topjaar van te maken voor de Aspiranten dat we kunne afsluiten met een bangelijk buitenlands kamp!