leiding

Dag liefste, tofste, gekste, charmantste Aspi’s

We zijn heel blij dat we jullie dit jaar onder onze vleugels mogen nemen. We hopen dat we er dit jaar echt een KNAL jaar van kunnen maken met veel gelach, getier, plezier en ook vriendschap hé Kim? Want Kim haar favoriete Chiroquote luidt namelijk als volgt: “Met aspiranten kunde zo echt vriendinnen worden.”

Bereid jullie alvast maar voor op leuke jaaropdrachten, een fantastisch weekendje, een leefweek, een weer formidabele editie van I love 2 Aspi en nog allerlei leuke activiteiten tussen het jaar door die we nog niet gaan verklappen. Hihi spannend! Een tip van de sluier: Het zullen veel spelletjes pang pang worden want dit is écht Kim haar favoriete bezigheid hé? Naast sarcastische mopjes maken? Ofni? Wie zal het zeggen…

We hebben al 2 (Kim en Hanne) en 3 (Jessy) fantastische jaren als leiding achter de rug. Met al onze ervaring hopen we voor jullie originele spelen uit ons knappe koppen te toveren. Maar dit is niet het enigste wat er daarboven inzit. We studeren ook alle drie verder. Hanne studeert Criminologische Wetenschappen aan de KU Leuven, Kim studeert Financiën- en verzekeringswezen aan KdG en Jessy studeert Rechten ook aan de KU Leuven.

Naast al dat studeren en de Chiro is Kim een echte volleybabe, met haar schoon kontje staat ze graag op het veld om te volleyballen. Voor Hanne geldt “Chiro is life”, buiten de Chiro heeft ze geen andere hobby, buiten natuurlijk toffe dingen met haar vriendinnen  doen. Wel gaat ze proberen om Jessy volgend academiejaar mee naar de conditietraining in Leuven te krijgen, maar of dit gaat lukken… Jessy heeft buiten de Chiro ook geen andere hobby’s buiten dan plezier te maken met haar vrienden en te genieten van het studentenleven.

We hebben er alvast super veel zin in om ons enthousiasme en creativiteit los te laten bij de Aspiranten. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!

 

XOXO