Leiding

Hallo coucou, ik ben Paulien & 21 jaar, voor komende Chirojaar ben ik helemaal klaar! Dit is nu mijn vierde jaar als leiding, ik heb nog wat moeite met de (komende) scheiding ://! Ik kies dit jaar weer voor een blauwe fluit, want ik kies graag leden met veel geluid (aub stil zijn op kamp als ge moet gaan slapen :))! De leden kennen mij van vorig jaar of drie jaar geleden, ik heb toen vaak tot God gebeden! Ik ben echt blij met jullie als leden, ik heb echt voor jullie gestreden! Marie & ik gaan jullie een f*cking nice jaar geven en op zondag een beetje raven. Marike komt er bij in februari/ maart dus voorlopig zijn de tiptiens twee leidingen waard! Oléeeee Dit is het einde van mijn rijmpje met af en toe een geslijmpje! Tot snel poesjes Xoxo Paulien aka Polle (Wendy (mama Sue) mag Paul zeggen ;))

Hi Hi lieve Tip10’s

Ik ben Marie en ben 19 jaar. Ik begin aan mijn 2de jaar leiding en kan dus met trots vertellen dat ik mijn tippers van vorig jaar nog niet beu was. Na een jaartje op kot te zitten in Leuven keer ik terug naar het vertrouwde Antwerpen om aan de opleiding leerkracht lager onderwijs te beginnen. Naast de chiro kan je me ook wel eens vinden op de tennisclub “Den Otter” en in het rusthuis waar ik in het weekend werk als studente.

Ik heb er alvast mega veel zin in om samen met ons Polle, Marike en natuurlijk met de mega toffe tip10S er een bangelijk jaar van te maken!

Dikke kussen

Xin chào, hallo :)) Ik ben Marike en dit is mij 4de jaar als leiding. Normaal gezien studeer ik internationaal ondernemen in Gent, maar momenteel zit ik een half jaartje in Vietnam voor mijn studies. Ik ben me hier heel erg aan het amuseren, maar kijk er ook hard naar uit om terug in België te zijn en te zien wat de tiptiens allemaal uitspoken tijdens een zondag ;)) met volle ebthousiame zal ik in februari verschijnen om er een top tweede semester van te maken! Dikke kussen en tot snel!