leiding

Yow kzen de marg(ot)
Ik ben 20 jaar oud en sta dit jaar bij de de tiptiens.
Ik vind het super leuk bij hen, allemaal dikke vrienden!
Ondertussen ben ik al 3 jaar leiding en heb de chirospirit nog altijd beet.Elke zondag alles geven met het spelen vind ik geweldig!
Ik studeer orthopedagogie en ben super graag bezig met kinderen en jongeren. Ik hou van uitdagingen en wilde avonturen. Soms ben ik ook wel een beetje een dancing queen en zingen doe ik ook heel graag!
Ik kijk uit naar dit jaar en zeker en vast naar het buitenlandskamp!
Wij maken er samen een top jaar van!
Peace out! 🙂

 

 

 

Hey allemaal,
Ik ben Laura en dit is mijn 2de jaar als leidster in de fantastische leidingsploeg van de Chiromeisjes van Sint Teunis.
Na me een jaar ontfermt te hebben over de kwiks, waag ik mezelf dit jaar aan de tiptiens!
Door de week vind je me terug in Gent waar ik kinesitherapie en revalidatiewetenschappen studeer en af en toe wel eens een pintje ga pakken 😉
Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en het gaat ongetwijfeld een topjaar worden met zo een top leidingsploeg en top leden!
Greetz Laura

 

 

 

 

Hallo iedereen. Ik ben Jessy en ik ben met mijn 5 jaar als leidster de ancien van de leidingsploeg. Door mijn jarenlange ervaring en nog steeds hetzelfde enthousiasme hoop ik aan de tiptiens een topjaar te kunnen geven. Naast de Chiro engageer ik mij ook in het studentenleven in Leuven, ik ben beheerder van de fakbar voor de Rechtenstudenten. Naast al dat plezier wordt het natuurlijk ook tijd om een beetje serieuzer te worden, dit jaar start ik met mijn master in de Rechten. Verder vind ik het fantastisch om mij zondag te kunnen uitleven op de Chiro, het leukste spel vind ik dikke pik en ik ben ook altijd te vinden om op verplaatsing te gaan spelen in de bunkers. Waar ik super hard naar uitkijk is het buitenlands kamp in Kroatiƫ dit jaar!