leiding

 

 

Helaba, ik ben Marike en ben 20 jaar. Tijdens mijn 3e jaar als leidster ga ik het leven van de tippers op stelten zetten! Ik ben al benieuwd naar wat voor zotte opdrachten we met hen kunnen doen! Tijdens de week ben ik in Gent te vinden want daar studeer ik Bedrijfsmanagement. Als hobby’s heb ik natuurlijk chiro, maar ik geef ook nog tumbling training! Ik heb heel veel zin om samen er echt een mega zit jaar van te maken!!
Dikke kussen Marike

 

 

 

 

 

 

 

 

Coucou! Ik ben Caro, ondertussen derde jaar leiding & graag wissel ik groen met rood voor het nieuwe chirojaar! Door de week heen ben ik te vinden in mijn kot in Mechelen waar ik toerisme & recreatiemanagement studeer. In mijn vrije tijd maak ik al graag is een reisje/citytrip & natuurlijk ben ik op zondagen te vinden op de chiro!
Groetjes en tot later

 

 

 

 

 

Heey! Ik ben Anne. Ik ben 18 jaar, en ben super enthousiast om mijn eerste jaar leiding te starten! In de week kan je me vinden in Brussel waar ik mijn opleiding Film start. Op zondagen ben ik natuurlijk te vinden op de Chiro! Ik kijk er mega hard naar uit om er een super mega tof chirojaar van te maken!
Dikke knuffels, Anne

 

 

 

 

 

 

 

Hiii, Ik ben Marie. Ik word dit jaar 18 en ik ruil met heel veel plezier mijn oranje kleur in voor rood. Door de week zal ik te vinden zijn in Leuven waar ik de opleiding mondzorg start. In het weekend kan je me vinden in het rusthuis waar ik werk als studente. Maar zeker ook in de Pourtous om eentje te gaan drinken. We gaan er samen een top jaar van maken!
Mega veel zin in!
Dikke kusjes, Marie