leiding

Hey hallootjes

Ik ben Ninke en ik ben bijna 18 jaar. Mijn hobby’s zijn chiro, slapen, eten en een goei feestje mag zeker niet ontbreken! ;)) Ik begin dit jaar aan een opleiding leerkracht secundair en aan mijn eerste jaar als leiding. Heel spannend allemaal, maar ik heb er zin in!

 

 

 

Hoi hoi,

ik ben Kato! Ik ben 18 jaar en ik ga dit jaar vroedkunde studeren op KDG, ik ga op kot in Antwerpen maar ik kom met alle plezier naar huis om er een leuke chirozondag van te maken met m’n tippertjes. Dit is mijn eerste leidingsjaar en ik heb er al super veel zin in! Mijn hobby’s zijn chiro en voor de rest ga ik regelmatig iets drinken met de vriendinnen.

 

 

Gegroet

Als je mij nog niet kent, ik ben Helena en dit wordt mijn tweede jaar als leidster. Ik studeer toegepaste taalkunde en houd me bezig met sport, nutteloze filmpjes kijken en vrienden. Vorig jaar stond ik nog bij de prutsen, maar deze keer koos ik de kleur rood. Net zoals Kato en Ninke kijk ik uit naar een nieuw chirojaar met alle leuke zondagen en activiteiten die hierbij horen!