leiding

Heyhey, ik ben Lissa. Ik ben 19 jaar en dit is mijn tweede jaar als leidster. In de week zit ik op kot in Leuven. Hier studeer ik Geneeskunde. Hoewel ik mij daar goed amuseer, kom ik heel graag terug voor de chiro. Na een geweldig jaar bij de Prutsen, heb ik besloten samen met de tweedejaars mee over te gaan naar de Speelclub. Ik kijk er enorm hard naar uit om ook de rest van de groep te leren kennen. Met ons enthousiast team gaan we er een fantastisch jaar van maken! Heeeeeel veel zin in! Kusjesssss

Halloooo mijn naam is Femke. Na 2 jaar leiding te staan van oude groepen ben ik nu helemaal klaar voor de Speelclub (b)engeltjes. Doorheen de week ben ik terug te vinden in Antwerpen waar ik revalidatiewetenschappen en kinesitherapie studeer. Op vrijdag en zaterdag gooi ik graag mijn dansbenen eens los, maar mijn favoriete dag in de week is zondag! Ik ben er helemaal klaar voor om er een onvergetelijk en vuil (sorry not sorry) jaar van te maken. Dikke kussen

Heyy
Ik ben Hanne en ben 18 jaar. Dit is mijn eerste jaar leiding. Voor mijn eerst jaar leiding kies ik voor de speelclub.
Ik studeer momenteel nog aan het middelbaar en doe een zevende jaar kinderzorg op Mariagaarde. Volgend jaar wil ik graag lager onderwijs gaan studeren.
Mijn hobby’s zijn turnen, paardrijden en chiro natuurlijk. Samen met Femke, Lissa en Hanne gaan wij er een mega tof jaar van maken.
Xxx Hanne Vo

Heyy, ik ben Hanne en dit word mijn negende jaar in de chiro. Ik ben 17 jaar en ben dit jaar beginnen met studeren in Hasselt. Dit is mijn eerste jaartje als leiding en ik ben super blij met onze enthousiaste speelclubbers! Ik hoop dat we een waanzinnig leuk jaar tegemoet gaan, ik heb er alvast super veel zin in!