leiding

Hey!!
Ik ben Charlotte, 21 jaar oud en woon in Westmalle. Na een jaartje bij de Tiptiens, ruil ik nu het blauw in voor het geel. Dit is ondertussen mijn 4e jaar als leidster en ben helemaal klaar om me rot te amuseren met deze zotte (b)engeltjes!! In de week kan je me vinden in Leuven, waar ik Farmacie studeer. Naast Chiro ligt mijn passie bij fotografie, verwacht je dus zeker aan mooie fotoshoots! Ik heb super veel zin om er samen met jullie, Rune en Lana een topjaar van te maken!! Tot snel!
Veel liefs en dikke (lucht) kus, Charlotte xx

 

 

 

 

Even voorstellen, Ik ben Rune, 18 jaar en zit al van prutske in de chiro en start dit jaar als eerste jaar leiding van de speelclub! In de week zit ik op kot, zaterdag voetbal ik en zondag trek ik met veel enthousiasme mijn chirokleren aan voor een toffe chironamiddag! Ik kijk er al naar uit om er samen met jullie een bangelijk chirojaar van te maken!!

  

Piep, Lana hier! Ik ben 18 jaar en meer nog, vanaf dit jaar mogen de speelclubbertjes mij ‘leidster Lana’ noemen!

Ik begin dus met veel goesting aan mijn eerste jaar als leidster én als studente interieurarchitectuur op de Universiteit van Antwerpen.  Mijn hobby, chiro, en mijn studies combineer ik in het weekend nog met een studentenjob.  In mijn vrije tijd reis ik graag af naar de Zuiderse kust of naar ‘t Vermoeden.

Ik kijk alvast super hard uit naar dit jaar!