Evenementen

CHIROJAAR 2023-2024

JAMMER! EVENEMENT GEMIST:

AANKOMENDE EVENEMENTEN:

  • 27-29 oktober is iedereen welkom om lekker mosseltjes, overheerlijke videe of een koude schotel te komen eten op onze jaarlijkse MOSSELSLAG. ’s Avonds zorgen wij ook voor gezelligheid in onze topper van een biertent. Meer informatie volgt nog! Houd ook zeker onze facebook in het oog.
    Om te bestellen kan u hier (link volgt nog) klikken en dan krijgt u het formulier waar u uw bestelling kan doorgeven.
  • Ben  jij een echte breinbreker? Zet dan zeker 18 november in je agenda, want wij organiseren dan onze QUIZ. Kom je voor sfeer? Dan ben je ook meer dan welkom! Ook deze informatie volgt nog.
  • Voor alle zoetebekken onder ons hebben we dit jaar een WAFELVERKOOP voor jullie voorzien. Deze kan je op voorhand bestellen en dan afhalen op 10 en 11 februari. Bestelformulier komt later online!
  • Ook voor de jongeren organiseren wij een fuif, namelijk ons super succesvol feest I LOVE 2 ASPI. Dit jaar valt onze knotsgekke fuif op 27 april. Op facebook (link volgt later) zal je hier meer info over vinden onder de naam “I LOVE TO ASPI 2024”!
  • 12 mei wordt het al wat warmer en wat is er nu leuker op een warme dag dan een ijsje te eten of een lekkere cocktail te drinken? Dat kan dan ook bij ons op ons IJSSALON. Wij hebben er nu al zin in!
Wij zien jullie graag verschijnen!
Chiromeisjes Sint-Antonius