VB

Dag liefste Chiromeid,

Mijn naam is Claudia en ik stel mij heel graag aan jullie voor als het nieuwe vb’tje. Ik ben 26 jaar oud en momenteel voltijds aan het werk als HR Officer in Zwijndrecht, Antwerpen.

Na 13 mooie jaren als chirogriet werd het voor mij tijd voor nieuwe uitdagingen. Zo heb ik 4 jaar geleden besloten om mijn kaarsje uit te blazen en mijn chirorok op te bergen. Ik heb in tussentijd niet stilgezeten. Ik heb mijn bachelorsdiploma Orthopedagogie behaald, heb mij 3 jaar geëngageerd als groepsleiding in een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren met een mentale en-/of fysieke beperking, ik heb 1,5 jaar deeltijds gewerkt in een kinderopvang gecombineerd met een job als Management Assistant. Tussendoor heb ik nog enkele mooie reizen gemaakt, de beste artiesten ontmoet op concerten en festivals én vele koffiebarretjes in Antwerpen uitgetest.

Wanneer ik hoorde dat Evi & Lou op zoek waren naar opvolging is dat chirovlammetje stilletjes terug beginnen aanwakkeren. Vol enthousiasme wil ik mij dan ook smijten in dit zotte avontuur. Ik ben super blij om opnieuw deel te mogen uitmaken van deze groep vol enthousiaste, grappige, fantastische, getalenteerde en gepassioneerde grieten!

Samen beginnen we aan een reis van leren, verkennen en ontdekken. We gaan uitdagingen aan, vieren onze overwinningen en leren waardevolle lessen uit onze tegenslagen. Ik geloof enorm in de kracht van teamwerk, inclusiviteit en creativiteit en ik ben ervan overtuigd dat jullie samen opmerkelijke dingen kunnen bereiken. Maar bovenop, ik geloof in elk van jullie! Ik moedig jullie dan ook aan om jullie ambities, dromen en doelen met ons te delen. Jullie unieke perspectieven en talenten zijn wat onze Chiro zo speciaal maakt! Zoek je hulp bij het leiding geven? Organiseren van een evenement? Lastige e-mail? Nood aan een luisterend oor? Ik ben er voor je, vergeet dat niet!”

Dikke knuffel,

Jullie VB Claudia