Warning: Declaration of acf_taxonomy_field_walker::start_el(&$output, $term, $depth, $args = Array, $current_object_id = 0) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /customers/c/b/a/chirosint-antonius.be/httpd.www/meisjes/wp-content/themes/BookTheme/advanced-custom-fields/core/fields/taxonomy.php on line 419 VB | Chiromeisjes St. Antonius

VB

Jullie hebben het misschien al gehoord… Nele en Wim geven de fakkel door. Na vele jaren als steun en toeverlaat van de leidingsploeg en als aanspreekpunt voor de ouders worden ook hun kleine meisjes echte chirogrieten. Tijd dus voor hen (en voor ons) om afscheid te nemen, wat zullen we hen missen. Merci Nele en Wim!

Dit wil natuurlijk ook zeggen dat wij nieuwe VB’s zijn gaan zoeken… en die hebben we gevonden! Het zijn ware toppers; oudleidster Evi Luyckx zal samen met haar vriend en oudleider Laurens (Lou) Leirs ons team versterken.

Een korte voorstelling…

Evi 

Beroep : Doctorandus in de Biochemie aan de Universiteit Antwerpen

Chirocarrière : Twee jaar leiding, intussen reeds acht jaar leidster op rust

Het allertofste chiromoment : In 2007 als aspirant op buitenlands kamp naar Slowakije

Wat jou de ideale VB maakt : Het is heerlijk om nostalgisch toe te kijken en de jongere versie(s) van mezelf te herkennen als ik die goedlachse enthousiaste groep leidsters op een geweldige manier Chiro zie maken. Herkenning van hun beleving is denk ik de sleutel tot een fijne samenwerking. Het is leuk om samen onze ‘goesting in Chiro’ te kunnen delen en hierbij met mijn iets rijpere levensvisie een adviserende ruggensteun te zijn en af en toe dat vleugje ‘voetjes op de grond’ te kunnen bijdragen.

Favoriet chirospelletje : Massaspelen

Levensmotto/spreuk : Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

 

Laurens 

Beroep : Kraanmachinist bij Kranen Michielsens

Chirocarrière : Drie jaar leiding, vier jaar gewestleider bij gewest GLIM

Het allertofste chiromoment : In 2009 als kerel op buitenlands kamp naar Tsjechië

Wat jou de ideale VB maakt : Als VB ben ik ‘de man in het kiekenkot’. Klusjes groot en klein, daarvoor moet je bij de Lou zijn. Naast mijn rol als handige Harry zal ik de meisjeschiro ondersteunen en altijd klaar staan met advies vanuit mijn eigen ervaring als leider bij de jongenschiro van Sint-Antonius en gewest GLIM.

Favoriet chirospelletje : Roetsjen aan de bunkers

Levensmotto/spreuk : Het leven is als een neus, je moet er uit halen wat er in zit!