leiding

Hey sjoekes,

Wij zijn Caro, Hanne, Marike en Martje, 4 zotte dames die deze zotte bende een te gek jaar gaan bezorgen. Wij hebben er alvast heel veel zin in! Ben je al nieuwsgierig en wil je ons al een beetje beter leren kennen lees dan zeker verder.

 

Heeyy!

Ik ben Caro en ik ben 18 jaar. Mijn hobby’s zijn de chiro, soms ga ik ook sporten, shoppen en is goed (sushi) gaan eten. Dit jaar is mijn eerste jaar als leiding en ik begin ook aan mijn studies op de hogeschool, sociaal werk. Ik heb alvast veel zin in het chirojaar.

 

 

Hey daar, Martje hier

Ik ben 17 jaar en ik wissel de kleur oranje in voor paars.

Mijn eerste leidingsjaar, SPANNEND.

Ik ben getogen en geboren in Sint-Teunis en ga dit jaar de stad Antwerpen in om te studeren, Rechtspraktijk op AP. Ook breng ik veel tijd door in de frituur dit is voor mij eerder een hobby geworden dan een werk. Ik ben al heel nieuwsgierig naar ons jaar samen!

Corona knuffels en kusjes of een elleboogje, Martje

 

Hoi Hoi

Ik ben Marike en ik ben 18 jaar! Ik zit in mijn eerste jaar handelswetenschappen en dit zal mijn eerste jaar als leiding zijn!  Mijn hobby’s zijn chiro en samen iets gaan drinken met vriendinnen :)) Ik ben super benieuwd naar komend jaar en heb er al reuze veel zin in!

 

Hey prutsen,

Ik ben Hanne en dit is mijn 4de jaar leiding. Ik ben 21 jaar en hierdoor ook jullie oudste leiding. Ik studeer verpleegkundige. Ik verwacht een jaar vol met toffe spelletjes. Nu kennen jullie mij al een beetje en hopelijk leren wij jullie ook snel kennen. Knuffels Hanne