Warning: Declaration of acf_taxonomy_field_walker::start_el(&$output, $term, $depth, $args = Array, $current_object_id = 0) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /customers/c/b/a/chirosint-antonius.be/httpd.www/meisjes/wp-content/themes/BookTheme/advanced-custom-fields/core/fields/taxonomy.php on line 419 leiding | Chiromeisjes St. Antonius

leiding

 

 

Hey allerliefste, coolste, zotste prutsen! Ik ben Loeka, ik ben 20 jaar en start ondertussen aan mijn vierde jaar leiding. Zelf ga ik ook nog naar school. Dit jaar start ik mijn 4de jaar verpleegkunde. Ik ben dus vaak terug te vinden in Antwerpen. In het weekend werk ik ook in een winkel in Halle. Ik ben super blij dat ik dit jaar aan jullie leiding mag geven samen met mijn waanzinnige medeleidsters. Ik heb er super veel zin in om van dit jaar een fantastisch jaar te maken samen met jullie!

Xoxo Loeka 

Helaba, Ik ben Kato, en zal mezelf kort even voorstellen. Ik studeer vroedkunde in Antwerpen en zit hier oo

k op kot, maar in het weekend kom ik met alle plezier naar huis om er een bangelijke zondag van te maken met men lieve prutsen. Dit is mijn tweede jaar als leiding. In mijn vrije tijd spend ik graag veel tijd aan de chiro, op café gaan, en verder verdien ik ook een centje bij in De Groene Kaai! Dikke kussen Kato xxx

 

Hey daar, Martje hier! Ik ben 18 jaar en ik blijf dit jaar nog een jaartje bij paars. Ik ben getogen en geboren in Sint-Theunis maar woon in de week op een kotje in Antwerpen. Ik studeer rechtspraktijk op AP. Ook kan je me vinden in de frituur waar ik veel aan het werk ben. Ik kijk al uit naar ons chirojaar samen!

Heeyy Jullie nieuwe leidster hier. Ik ben Hanne en en ik ben 18 jaar oud. Ik start met volle goesting aan mijn eerste jaar leiding. Mijn lievelingskleur is paars net zoals onze afdelingskleur! Ik start met de studie architectuur aan de UA. Samen gaan we vele leuke momenten beleven, waar ik enorm naar uitkijk!