leiding

Heeyy, ik ben Ninke en ik begin aan mijn 16e jaar in de chiro. Dit is dus mijn vierde jaar als leiding en omdat ik het vorig jaar bij de kwiks zo zo leuk vond, heb ik besloten om nog een jaartje te blijven plakken! :))) Ik studeer in Mechelen waar ik doorheen de week ook woon. Samen met mijn fantastische medeleiding gaan we van dit jaar een knaller van formaat maken. Bereid jullie al maar voor op een knotsgek chirojaar, want ik heb er enorm veel zin in en ik hoop jullie ook!!

Hellooooo ik ben Charlotte 18 jaar en dit is mijn eerste jaartje als leidster en ik ben super blij dat ik de lieve kwikjes heb gekregen! Tijdens de week zit ik op school in Antwerpen en in het weekend kan je me altijd vinden in de Betterfood. Ik heb super veel zin in dit waanzinnige chirojaar met de allerleukste medeleiding ! Dikke kussen :)))

Olaaaa! Eveline, Evi of zoals jullie liever zeggen kabouter hier! Na rood en blauw wissel ik maar al te graag voor groen (mijn lievelingskleur!)! Ik begin dus aan mijn derde jaar leiding en heb er enorm veel zin in! Samen met mijn allercoolste kwiks gaan we er een bangelijk jaar van maken! Door de week ben ik te vinden in Leuven waar ik communicatiewetenschappen studeer, maar ik kom met plezier weer naar huis om er samen met mijn kwikstaart een zotte chirozondag van te maken! Zie jullie zondag!

Heeey, ik ben Anne en start dit jaar mijn tweede jaar leiding! Mij kan je doorheen de week in Antwerpen vinden waar ik toegepaste psychologie studeer aan Thomas more en in het weekend op de chirooo :)) ik kijk er meega hard naar uit om samen met de kwiks en mijn fantastische medeleiding een bangelijk jaar tegemoet te gaan! Dikke kussen!!