leiding

 

Hallo ik ben Sue en ik ben bijna 18 jaar. Na 12 jaar lid zijn ben ik helemaal klaar om met mijn groene bengels mijn eerste jaar als leidster te starten. Naast een nieuwe start op de chiro, begin ik ook met mijn studie toegepaste psychologie in Antwerpen. Zin in een jaar vol vuurwerk, nieuwtjes en veel fun!

 

 

 

 

 

 

 

Hey, ik ben Kaat, 18 jaar en dit jaar voor het eerst leiding. Op zondag zal je me vinden bij de super toffe, kei coole Kwiks. Voor de rest van de week zit ik op kot in Antwerpen, waar ik ga beginnen aan de opleiding Sociologieā€¦spannend! Naast de Chiro en het studenten leven, ben ik in mijn vrije tijd graag actief bezig. Nu heb ik na 12 jaar als Chiro lid mega veel zin in een knotsgek jaar als leiding!!!
Gekke groetjes, Kaat xxx

 

 

 


 

 

Helloootjes, ik ben Ninke en ik zit ondertussen 15 jaar in de chiro. Dit is dus mijn derde jaar als leiding. Ik geef na twee jaar mijn rood en blauw touwtje af voor een groen!! Ik studeer in Antwerpen voor leerkracht middelbaar en naast een voorbeeldige student te zijn šŸ˜‰ ga ik ook graag de dansvloer op. Bereid jullie al maar voor op een te gek chirojaar, want ik heb er enorm veel zin in en ik hoop jullie ook!!