Warning: Declaration of acf_taxonomy_field_walker::start_el(&$output, $term, $depth, $args = Array, $current_object_id = 0) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /customers/c/b/a/chirosint-antonius.be/httpd.www/meisjes/wp-content/themes/BookTheme/advanced-custom-fields/core/fields/taxonomy.php on line 419 leiding | Chiromeisjes St. Antonius

leiding

Hey liefste kwiks! Ik ben caro en dit is mijn tweede jaar leiding. Ik wissel dit jaar de kleur paars in voor groen! Waar ik al vast heel hard naar uitkijk :)) Ik ben 19 en ik begin aan mijn eerste jaar toerisme & recreatiemanagement in Mechelen. Het wordt al weer een spannend jaar en ik heb heel veel zin in ons jaar samen!

 

 

Hallo ik ben Dimitra en ik ben 19 jaar. Ik ben net afgestudeerd van het middelbaar en studeer nu kinesitherapie aan de UHasselt. Ik sta dit jaar terug bij de kwiks en heb er super veel zin in!!

 

 

Heyhoi Ik ben Tine en ik ben 18 jaar. Ik begin aan mijn 1e jaar leiding en daarmee ruil ik oranje in voor groen. Doorheen de week vind je mij in Antwerpen waar ik handelsingenieur ga studeren. In het weekend ben ik altijd te vinden voor een goei feestje en natuurlijk ook voor de fantastisch leuke chirozondagen! Ik heb er alvast heel veel zin in!!

 

Hey! Ik ben Auke en versterk vanaf dit jaar mee de leidingsploeg. Hier heb ik mega veel goesting in! Ik woon in Oostmalle maar leef in Sintteunis. Voor ik mee kom spelen op de chiro, vertrek ik voor 3 maanden naar Málaga. Daarna start ik met de opleiding orthopedagogie. Hasta luego! xx