Warning: Declaration of acf_taxonomy_field_walker::start_el(&$output, $term, $depth, $args = Array, $current_object_id = 0) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /customers/c/b/a/chirosint-antonius.be/httpd.www/meisjes/wp-content/themes/BookTheme/advanced-custom-fields/core/fields/taxonomy.php on line 419 Tippers | Chiromeisjes St. Antonius

Tippers

 

Wij zijn Flam en Spetter, wij zijn de afdelingsfiguurtjes van de tippers. Zoals jullie misschien wel zien, houden wij van de kleur rood. Elke zondag spelen wij spelletjes van 14u tot 17u. De tippers (2008 – 2007) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in een andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken over die knappe chirojongen te bespreken. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn.

Dit jaar vragen wij dat leden, vanaf de kwiks, een mondmasker dragen. Als uw dochter zonder mondmasker naar de Chiro komt, zal ze naar huis moeten.

Je kan de leiding bereiken op volgende mailadres : tippers@chirosint-antonius.be