Uniform

Je hebt maar één blik nodig om te weten: dat is Chiro. Je herkent ons aan onze Chirokleren. We zien er allemaal anders uit maar toch is het duidelijk dat we samen horen. En dat is nu net waarom we voor Chirokleren kiezen. We voelen ons verbonden met mensen over heel Vlaanderen. Als we op zondag een andere Chirogroep tegenkomen met hun beige broekjes of rokjes, dan zien en voelen we naast de verschillen de grote verbondenheid.

Als je het uniform wil aanschaffen kan je terecht in één van de tien Chirowinkels: De Banier. In onze regio bevindt de winkel zich in Turnhout (Warandestraat 97) of Antwerpen (Kipdorp 30). Je kan de Banier ook op het web bezoeken: www.debanier.be. Op deze site vind je de prijzen van een uniform, ander chiromateriaal, spelletjes en meer.

Omdat vele kinderen in hun groei zijn, beschikt onze chiro over een tweedehandswinkel van uniformen tegen Chiroprijsjes. Je kan ze komen passen voor of na de Chiro bij één van de leidsters.

Sinds 2017 kan je een chirotrui van Chiro St. Antonius kunnen kopen. Deze trui is zowel voor de jongens- als voor de meisjeschiro. Je hebt keuze uit een trui met kap en een trui zonder kap. Deze zijn te koop op jouw chiro. Je hebt jouw exemplaar al voor maar €20!

Jammer genoeg geraakt ons tweedehandswinkeltje stilaan leeg. Daarom willen we via deze weg een oproep doen voor oude chiro-uniformen: hemden, truien, rokjes, t-shirts, … Heeft u thuis op zolder of in de kast nog een oud uniform liggen, dan mag u het steeds meegeven met uw dochter. Alvast bedankt!

Ons chiro-uniform bestaat uit :