leiding

Heyhoi ik ben Sue dit jaar zal ik aan mijn 2de jaar als leiding beginnen. Ook zal ik dit jaar een start maken aan mijn 2de academiejaren in Toegepaste Psychologie. In de week kan je me dus vinden in Antwerpen en in het weekend In De Wandeling of op de chiro. Ik ben super blij dat ik de prutsjes heb gekregen, ik heb er mega veel zin in!!!!

Heyhey! Ik ben Tine, 20 jaar en ik woon in het mooie Sint-Antonius. Voor mijn 3e jaar als leiding kies ik voor de kleur paars. Doorheen de week kan je me in Antwerpen vinden waar ik handelsingenieur studeer. Maar in het weekend kom ik heel graag terug naar huis voor een geweldige zondag. We gaan er een zalig jaar van maken met onze lieve prutskes. Vele kusjes, Tine

 
 
Hey, ik ben Eveline, beter bekend als Orbie en ben 20 jaar. Na 2 jaar leiding te zijn van de speelclub, ruil ik graag mijn gele fluit om naar de paarse. Doorheen de week kan je me in Antwerpen vinden waar ik orthopedagogie studeer. Samen met mijn medeleiding kijk ik alvast uit naar het fantastische jaar met de liefste prutskes!!
 

-Hallo, mijn naam is Marie Zegels en dit is mijn eerste jaar als leidster. Mijn chiro carrière duurt echter al 10 jaar! Buiten de chiro ben ik voornamelijk te vinden in Antwerpen want daar ga ik dit jaar beginnen aan mijn eerste jaar in de richting TEW. Ik heb super veel zin in dit chiro jaar vol activiteiten en ben ook heel dankbaar dat ik dit met een waanzinnig leuk team mag doen!